01.jpg

PÅ SÖDERMALM

Hundkurser

Datum

Familjekurs - Valp

En liten lyxigare valpkurs för hela familjen. På grund av den rådande pandemin har vi blivit tvungna att säga nej till fler deltagare per hund för att minska grupperna. Vi har tyckt att det har varit supertråkigt och förstår att ni vill komma flera från familjen. Nu kan vi erbjuda er en familjekurs - upp till tre stycken är välkomna att följa med. Två vuxna och ett barn under 16 år. 
Det kommer vara ni och två andra  familj som går kursen ihop. Sammanlagt 3 hundar och max 6 personer över 16 år ( 7 med instruktör) Vi kommer att vara utomhus och hålla avstånd. Vi träffas 3 gånger och varje pass är 90 minuter.

Jag ser mina valpkurser som utbildningar för ägarna. Ju tidigare desto bättre.Jag hade önskat att valpköpare skulle få med sig mer information hem när dom hämtar hem den lilla valpen.

 

Vi går igenom viktiga saker som ni behöver tänka på för att ge valpen de bästa förutsättningarna i sitt nya hem. Hur inlärning sker, hur valpen kommunicerar, vård, ensamhets träning etc. För mig handlar det inte om att börja träna en valp så fort som möjligt, utan att förstå sig på valpen.

Det kommer dyka upp frågor och situationer. Ni kommer behöva klippa klor, gå till mataffären, undra varför hunden skäller på dammsugaren och mycket mer. Det kan då vara skönt att komma in i en grupp med andra nyblivna valp ägare som är i samma situation.

 

Från och med att valpen kommer hem till er och upp till 12 veckor går valpar igenom en socialiserings period. Jag tycker det är ett jätte bra tillfälle för valpen att få betrakta andra hundar i en trygg miljö. Eftersom hundarna inte ska hälsa på varandra behöver ni inte oroa er över att valpen inte har fått sin 12 veckors spruta.

Får min valp som är under 12 veckor vara med på valpkurs?

- Ja, ni är välkomna!

Det ni ska tänka på är att valpen kommer bli trött snabbt! Ni kanske inte kommer kunna göra alla övningar på plats. Ni får alltid med er övningarna hem för att träna. Information om vad ni behöver ta med er till kursen hittar ni här  

 

Datum: 3/5, 10/5, 17/5

Dag: Måndagar

Plats: Vitabergsparken

Tid: 18:00-19:30

Pris: 3000 kr 

Instruktör: Miranda Cederroth

Max 3 familjer/kurs

BOKA

 Diplomerad instruktör sedan 2009

           Stockholm Södermalm

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram