top of page

För att alla ska
få må bra!

Unik beteendeutredning för hela hunden

mall-steg.png

Reducerat pris 3200 kr

Vi är snart färdiga med vår utbildning som hundpsykologer hos Hundsteg och kommer därför fortsatt ha reducerat pris. Ordinarie pris 4500 kr. Betalning sker via faktura.

Ett viktigt beslut

En nödvändig start och en tydlig plan, nu kör vi!

 

Vi jobbar bortom avledningar, utrustning och metoder. Vi är nyfikna på hunden som finns bakom utfallen på promenaderna, ylandet vid seperationen eller hos hunden som vaktar tomten.

Vi kan inte separera beteenden och känslor. Vi hittar hundens drivkraft i känslan som i sin tur uttrycker sig i ett beteende. Vårt arbete är att hjälpa hundägare att hitta orsaken till varför hunden agerar som den gör och sedan återfinna balans och harmoni i hundens liv.

 

Vi vill vara tydliga med att vi inte symtombehandlar, vi letar efter den primära känslan bakom beteendet för att hitta den bästa lösningen för er hund!

 

I en åtgärdsplan kommer det komma eventuella förändringar i kost, motion, vardagsrutiner, mm.

 • Boka

Ni bokar en beteendeutredning på vår hemsida. Vi kommer sedan att kontakta er via mail där vi gemensamt bokar en tid för vårt första samtal. 

 

 • Samtal

Samtalet tar ca 1,5 timme. Innan samtalet kommer ni att få ett dokument med frågor som ska fyllas i och skickas till oss.

 • Komplettera

Råkar man glömma bort att nämna relevant information för utredningen så skickar ni iväg ett mail till oss. Skriv vilken hund det gäller samt erat fullständiga namn. 

 • Friskvårdskontroll

Innan vi sätter in en åtgärdsplan är det utav största vikt att kolla upp potentiell smärta hos hunden. Smärta är en av dom vanligaste orsakerna till beteendeproblem hos våra hundar. Att försöka träna bort ett beteendeproblem hos en hund med smärta utan rätt behandling blir lönlöst. Ni kommer därför få träffa Anna på Stockholms hundhälsa. Anna jobbar tätt med föreningen för Sociala Tjänstehundar, SPI – Svenska Pedagoghundsinstitutet och Svenska Terapihundskolan.

 • Stockholms hundmassage - Anna Lind Dojcinovic

Annas egna beskrivning " Jag strävar alltid efter att arbeta utifrån ett holistiskt synsätt. Inom mitt arbete innebär detta att jag anser att allt hänger ihop – fysisk och mental hälsa, kost, rörelse, återhämtning och friskvård  Viktigt för mig är hundens känsla av kontroll. Det finns många orsaker som kan fungera som stressorer för en hund, men den största enskilda orsaken till stress hos hund är känslan av att inte ha kontroll. En hund som blir stressad kan reagera med försvar eller vilja att fly. I värsta fall reagerar den med inlärd hjälplöshet – när den helt enkelt ger upp."

 • Utbildningar

Hundmassör – Axelsons Animal Massage School

Beteendevetare Hund  – Svenska PedagogHundsinstitutet

Kost Coach Hund – Svenska PedagogHundsinstitute

Ni kan läsa mer om Anna här

1U8A9327 kopiera.jpg
f.png
 • Åtgärdsplan

Efter er hunden har träffat Anna för en hälsokontroll är det dags för er att få eran åtgärdsplan. Ibland delar vi upp planen i flera delar eller i informationskapitel. Dessa kapitel vill vi att ni läser igenom innan vi sätter igång med träningen. Detta för att ni som ägare ska ha så mycket kunskap som möjligt innan vi startar träningsprocessen. Ni kommer att få tillgång till både text och filmer som alla i familjen är välkomna att ta del av. 

 • Fysiskt träff

Beroende på vad din hund har för oönskade beteenden bestämmer vi tillsammans vart den första träffen äger rum. Vi tränar tillsammans under1 timme. Vi utgår ifrån Södermalm, Vinterviken samt vår lokal i Aspudden, Torsten Alms gata 5.

Extrakostnad på 500 kr tillkommer vid hembesök.

 • Träning

Efter vårt första möte är det nu dags för er att börja träna på hemmaplan. Det kan ta tid att få in nya rutiner och vanor för både er och hunden. Vi ser gärna att det går 3-4 veckor innan vi bokar upp nästa träningstillfälle. 

f.png
 • Andra träffen

Nu har det gått en tid och ni är i fullgång med er träningsplan. Det är vanligt att köra fast eller stöta på nya utmaningar vid den här tidpunkten.

Därför är det dags att vi bokar in vårat andra träningstillfälle för att fortsätta hjälpa er. 

 • Ibland kan vi behöva testa nytt!

Grunden för vår beteendeutredning vilar på att leta efter orsaker till varför en hund har utvecklat ett oönskat beteenden. Inlärning och motivation ser olika ut hos varje individ. Det finns ingen mall eller metod som passar alla. Därför behöver vi utvärdera, vända och vrida för att kunna stryka eller lägga till saker i er åtgärdsplan. En process som denna är levande och hundens dagliga upplevelser formar den.

 • Tid och Tålamod

Förändring tar tid, även hos våra hundar. Ha tålamod inför förändringar. Det är viktigt att vi trots motgångar fortsätter med träningen konsekvent och med utrymme för andrum. Glöm inte bort dig själv under processen och ge dig själv det du behöver för att kunna fortsätta vara den ägare du vill vara för din hund.

f.png
 •  Återkoppling 

En sista återkoppling för att höra hur det går för er. Under samtalet hjälper vi er att justera det sista i planen, skissa på nya drömmar och målbilder. Önskar ni mer av vårt stöd så finns vi här för er! Vi bokar då lätt in er på ytterligare träningsträffar.

f.png

Nu kör vi!

Låt oss tillsammans skapa en positiv förändring för dig och din hund! Det är ni värda.

 

Allt gott / Jennifer & Miranda

bottom of page