top of page

Välkommen till vår nyhet! Vi kommer från och med nu öppna upp för att klippa klor. 

Denna tjänst handlar först och främst om att träna hunden på att få klorna klippta, är ni akut behov av att få hundens klorklippta är detta inget för er. Då rekomenderar vi er att ta kontakt med vetrinär eller besök Dogstore, Ringvägen 157 för drop-in klipp.

Vi kommer inte bara att klippa hundens klor. Ni kommer tillsammans med oss lägga upp en kloklipps plan, allt för att hunden ska känna sig så trygg som möjligt med just denna hantering. 

Vi rekomenderar även att ni går en hanteringskurs med Jennifer, om det är så att din hund lider av stora problem med hanteringen. 

För att lägga upp detta på bästa sätt har ni olika alternativ här nedan:

  • Skola in 15 min per gång -  100 kr 

Ni kommer att få en personlig träningsplan på hur ni ska träna hunden vid hantering. Träningsplanen kommer ni själva att skriva ner och stå för. Vi kommer att boka in ett till tillfälle och kolla hur det gått för er med träningen. Visa hundar kommer behövas skolas in under en längre period än andra. Allt detta för att vi ska kunna göra det för hundens skull.

Inskolad

  • Inskolad + 15 min klipp med träning - 200 kr 

  • Inskolad + 30 min klipp med träning - 400 kr 

Blir det så att alla klor inte blir klippta får ni boka in ett nytt besök.

Utan matte eller Husse

  • Inskolad + 15 med 1 instruktörer, utan matte eller husse - 400 kr 

  • Inskolad + 30 min med 1 instruktörer, utan matte eller husse - 

Två instruktörer

  • Inskolad + 15 med 2 instruktörer, utan matte eller husse - 400 kr 

  • Inskolad + 30 min med 2 instruktörer, utan matte eller husse - 

Vad händer om vi inte kommer? Eller blir sena?

Dycker ni inte upp på bokad tid kommer ni bli fullt debiterade. Blir ni sena kommer vi arbeta med er och er hund den tiden som ni har kvar på er bokning.

Det går inte att boka om till en ny tid om avboknings policyn redan har gåttt ut. Var nogran med att läsa igenom den här

bottom of page