top of page
01_edited.jpg

Frågor och svar
om våra onlinekurser

Behöver man några förkunskaper?

Nej! Ni behöver inga förkunskaper för att kunna börja jobba med dessa onlinekurser. Alla kurser är anpassade för nybörjare.

 

Hur länge har vi tillgång till materialet?

Ni kommer ha tillgång till kursen under sex månader, detta börjar räknas från och med datumet ni får inloggningsuppgifterna.

 

Kommer vi få någon personlig feedback?

Nej, i dessa onlinekurser jobbar ni självständigt.

 

Kan vi vara flera som köper en och samma kurs?

Onlinekurserna är riktad till en hund. Är ni flera i familjen som vill träna får självklart alla i familjen ta del av materialet. Det är förbjudet att dela vidare denna information till någon som inte köpt kursen. Inloggning ni får är personlig och upptäcks om ni delar den vidare till någon som inte är registrerad. Där av viktigt att informera vid bokning om inlogg kommer att ske via flera ip-adresser på samma adress.  

 

Kommer min hund verkligen lära sig?

Ansvaret att träna och att följa instruktionerna ligger hos kunden. Ni köper informationen under en begränsad tid och tränar självständigt.

 

Vad händer efter jag anmält mig till en onlinekurs?

Ni kommer bli kontaktade via den mailadressen som ni angivit. Var noggranna med att ni skriver rätt mailadress. I mailet kommer ni få ett personligt inlogg med lösenord. En faktura kommer att skickas ut till samma mailadress. 

 

Varför måste jag uppge mitt personnummer?

För att kunna få en betalning emot faktura behövs ditt personnummer. Nativedog följer GDPR lagen.

bottom of page