top of page
1U8A9470 kopiera.jpg

Så hanterar du Hundmöten med lugn och kontroll

När din hund föredrar en stillsam väg

När borde vi gå en hundmöteskurs?

Hundmöten kan vara svårt, oavsett anledning till att hunden reagerar som den gör. Den blir kanske så pass glad att du flyger efter som en vante eller så pass arg att du behöver hålla i allt vad du orkar. 

Om du känner att hundmöten är ett jobbigt moment när du går ut med din hund hade vi rekommenderat att gå en hundmöteskurs. Det ska inte behöva vara svårt. Ingen borde behöva gå ut med sin hund med en klump i magen. 

På kursen kommer ni att få verktyg för att kunna parera mötena samt djupdyka i varför hunden reagerar som den gör, kroppsspråk för att kunna läsa av din hund, olika typer av hjälper samt genomgång av rätt typ av aktivering för just din hund. Vi vill jobba med orsaksbehandling, inte enbart symtombehandling.

Första träffen sker i vår lokal och består av teori. Resterande träffar är praktiskt träning.

1U8A7236 kopiera.jpg

Kan vi gå den här kursen trots att vår hund skäller på andra hundar?

Självklart, det är det vi ska träna på! Första tillfället är teori utan hund för att planera nästa tillfälle utifrån dom individer vi har i gruppen. Det hjälper ofta med ett utökat avstånd. Känner ni er osäkra? Hör av er på info@nativedog.se så hjälper vi er att fatta ett beslut.

1U8A7012 kopiera.jpg
 • Datum: 14/6 Tid: 11:00-12:00 Plats: Vinterviken, Aspudden


  Börjar 14 juni

  400 svenska kronor

  Laddar tillgänglighet...

TA MED PÅ KURS

 • Vattenskål och vatten 
  

 • Filt att sitta på - Kommer ni inte att sitta ned om det t.ex regnar eller är för kallt behövs det ej. 


 • Ben till hunden under teoridelen. Ett ben att tugga på eller en skinkost-tub (laktosfri) att slicka på får ned hunden i energi om det blir för tråkigt att sitta still. Barnmat i klämpåse är också ett bra alternativ. Se bifogad länk

 • 
Gott godis! Viktigt att hunden vill jobba för sin belöning. Testa lite olika belöningar hemma, vad gillar din hund bäst? T.ex Köttbullar, kycklingkorv, torkad lever. 

 • Ett fast koppel EJ  flexikoppel .

 • Kläder efter väder för både hund och ägare - Vi är utomhus oavsett vad vädret har att erbjuda

 • Hundarna ska INTE hälsa på varandra under kursen 

bottom of page