top of page
h-m2022.jpg

HUNDKURSER

Stockholm - Södermalm & Vinterviken

Vad är SUP?

Vi ser våra valpkurser som utbildningar för ägarna. Ju tidigare desto bättre. Vi hade önskat att valpköpare skulle få med sig mer information hem när dom hämtar hem den lilla valpen.  

 

Från och med att valpen kommer hem till er och upp till 12 veckor går valpar igenom en socialiserings-period. Kursen är ett jättebra tillfälle för valpen att få betrakta andra hundar i en trygg miljö. Eftersom hundarna inte ska hälsa på varandra behöver ni inte oroa er över att valpen inte har fått sin 12 veckors spruta.

 

På kursen går vi igenom viktiga grunder som ni behöver tänka på för att ge valpen de bästa förutsättningarna i sitt nya hem. Hur inlärning sker, hur valpen kommunicerar, vård, ensamhetsträning etc. För oss handlar det inte om att börja träna en valp så fort som möjligt, utan att förstå sig på valpen. Det kommer dyka upp frågor och situationer ni inte vet hur ni ska hantera. Ni kommer att behöva klippa klor, gå till mataffären, undra varför hunden skäller på dammsugaren och mycket mer. Det kan då vara skönt att komma in i en grupp med andra nyblivna valpägare som är i samma situation.

 

Välkomna till en valpkurs som är mer än bara grundläggande övningar, utan ett tillfälle för er att förstå och välkomna er nya familjemedlem!  

SUP-gruppen

Behöver ägaren ha några förkunskaper?

- Ja, ni är välkomna! Det ni ska tänka på är att valpen kommer bli trött snabbt! Ni kanske inte kommer kunna göra alla övningar på plats. Ni får alltid med er övningarna hem för att träna. 

Valparna kommer inte att hälsa under kursen. 

TA MED PÅ KURS

Fästpunkt 1
bottom of page